2019 WFO Teknik Forum

WFO - Dünya Dökümcüler Birliği tarafından iki yılda bir düzenlenen ve sonuncusu 2017 yılında Güney Afrika'da gerçekleştirilen WFO Teknik Forum etkinliği;

Bu yıl 18 - 20 Eylül 2019 tarihlerinde Slovenya'nın Portoroz kentinde gerçekleştirilecek. WFO Teknik Forum ile birlikte eş zamanlı olarak 59. Portoroz Uluslararası Döküm Kongresi ve Döküm Fuarı gerçekleştirilecek.

Etkinliğin teması ise "Kompleks Bileşenler: Döküm Parçalar" olarak belirlendi. Slovenya'nın Portoroz kenti her yıl Eylül ayında düzenlenen Uluslararası Döküm Kongresi etkinliği ile tanınmakta ve döküm sektörü özelinde geleneksel bir paylaşım platformu olma özelliğini devam ettirmektedir.

Etkinlik, yıllar içinde Avrupa'nın en önemli etkinliklerinden biri haline gelerek sektör profesyonelleri ile döküm alanında uzman akademisyenlerin bir araya geldiği buluşma noktası olmuştur.

Kongrenin 59.su bu yıl WFO Teknik Forum etkinliği ile birlikte gerçekleştirilecektir. WFO Teknik Forum ve 59. Uluslararası Döküm Kongresi'nin fahri sponsorluğu Slovenya Cumhuriyeti Başkanı Sayın Borut Pahor tarafından üstlenilecek olup; ana sponsorları ise Ljubljana Üniversitesi Doğal Bilimler ve Mühendislik Fakültesi ile Maribor Üniversitesi Makina Mühendisliği Fakültesi'dir.

Konferans kapsamında doktora öğrencileri, genç araştırmacılar ve girişimciler için de özel oturumlar düzenlenecek ve yeni geliştirilen projelerin paylaşımı sağlanacaktır.

Etkinlikler tüm sektör mensuplarının katılımcı, konuşmacı ve ziyaretçi olarak katılımına açıktır. Konuşmacı olarak katılmak ve sunum gerçekleştirmek isteyen meslektaşlarımız için sözlü bildiri ve poster bildirisi başvuruları 30 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecektir.

Ayrıntılı bilgi için www.drustvo-livarjev.si adresini ziyaret edebilir yada [email protected] adresine e-posta ile sorularınızı gönderebilirsiniz.

TÜDÖKSAD, Dünya Dökümcüler Birliği ve Avrupa Dökümcüler Birliği Üyesidir.

İŞ BİRLİKLERİMİZ

TÜDÖKSAD, CHROMAFOR (Erasmus+ KA202) projesinin bir ortağıdır.
TÜDÖKSAD, Türkiye Döngüsel Ekonomi Platformunun bir üyesidir
Rakamlarla TÜDÖKSAD
6.5 Milyar

Türkiye Döküm İhracatı (Euro)

2

Türkiye'nin Avrupa Döküm Üretim Sıralaması

1976

Kuruluş Tarihi

194

TÜDÖKSAD Üyelerinin Sayısı